MenőManó cipőbolt

Estrella

Tiszta bőr babacipő, amely egyaránt használható kocsicipőként illetve beltéri cipőként az önálló felállás és járni tanulás időszakától kezdve. A puhatalpú cipőben a kisgyermek saját, természetes egyensúlyozó képességére hagyatkozva tanulhat meg felállni és elindulni. Viselésével utánozható leginkább a járni tudás kialakulásakor ideálisnak tartott mezítlábas járás. Kényelmi szempontból a puhatalpú cipő a zoknihoz hasonlítható, de talpa nem csúszik, formájánál fogva pedig segít megbarátkozni a cipőviselés gondolatával. Az élénk színek és minták felkeltik és lekötik viselőjük figyelmét.

A kisgyermekláb anatómiai jellemzője, hogy méretarányai jelentősen különböznek a felnőtt láb arányaitól. Ehhez igazodva az Estrella puhatalpú bőr cipők orr része és talprésze egészen a sarokrészig a hosszmérethez képest széles. A talp boltozatát kitöltő zsírpárna –amelyet gyakran tévesztenek össze a lúdtalppal- a biztos járni tudás kialakulása után, az aktív izommunka hatására csak a második életévet követően adja át a helyét a hosszanti boltozatnak és ekkor válik a kisgyermek talplenyomata is hasonlóvá a felnőttéhez.

A kiscipő a bokarésznél gumis, felhúzása kényelmes és gyors, viselője azonban nem tudja lerántani magáról, mint a zoknit. A tiszta bőr kiképzése gondoskodik a megfelelő szellőzésről és megakadályozza a láb izzadását.

Az Estrella puhatalpú cipőket beltéri viseletként ajánljuk. A szobai használat során keletkező szennyeződéseket rendszeresen távolítsa el a cipőről, így megelőzhető annak elszíneződése, kopása.

A tisztítás enyhén nedves textíliával végezze, a cipő-ápolószerek használatát mellőzze, hiszen a kisgyermek a szájába veheti, megrághatja kiscipőjét. A talpat ún. velúrradírral frissítheti fel.

Vissza