MenőManó cipőbolt

Primigi

A Primigi több, mint 30 éve a legnépszerűbb márka az olasz édesanyák körében. Egyúttal elkötelezett a legigényesebb vásárlók, a gyermekek fele. A Primigi lábbelik a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készülnek, figyelembe véve a gyermekek életkorát és növekedését. Elkísérik őket életük minden pillanatában: az első lépéseknél, az iskolában, a sportolásnál és az ünnepi alkalmak során.

A Primigi lábbeliket az olasz stílus és a válogatott alapanyagok teszik egyedivé és komfortossá.

A Primigi rendszerének köszönhetően a modellek megbízhatóak és biztonságosak. Az ultrakönnyű, rugalmas, légáteresztő és puha anyagok eleget tesznek minden igénynek, legyen szó akár játékról, akár szaladgálásról. A Primigi cipők minden korosztály egyedi igényeinek megfelelően készülnek a babák első lépéseitől kezdve, mikor a láb védelmet és támogatást igényel, egészen a tinédzser korig, ahol a lábbeliknek meg kell felelniük a divatkövető lányok és sportos fiúk igényeinek is.


Primigi: összetéveszthetetlen stílus és olasz dizájn, részletgazdagság és kényelem jellemzi. A Primigi az anyagok és a színek teljes skálájában kínál modelleket minden korosztálynak és minden alkalomra.

A Primigi-rendszer maximális kényelmet és megbízhatóságot garantál. Az ultrakönnyű cipők bőrből készült anatómiai talpbetéttel kerülnek forgalomba. A hihetetlenül puha, könnyű és rugalmas talp párnázott sarokrésszel készül a rezgéscsillapítás elősegítése érdekében.


A Primigi Girls egy nőies kollekció, amely az 5-12 éves lányoknak készül. A lábbelik divatosak, miközben megfelelnek a legigényesebb szülők által támasztott minőségi követelményeknek is. A Primigi Girls cipők ultrakönnyűek és rugalmasak annak érdekében, hogy ez az attraktív cipő lépést tartson a kislányok aktív életmódjával.

A Primigi Sport egy különleges sportos kollekció kisfiúknak, futáshoz, ugráláshoz és a „legextrémebb sportra”, a növekedésre. A könnyű, rugalmas és rázkódás elnyelő talppal készülő cipők kivehető bőr talpbetéttel készülnek.

A Primigi gyermekcipő-család úgy lett kialakítva, hogy csökkentse a lúdtalp és a sarok kóros elváltozásainak kialakulását és viselése preventív módon játszhasson szerepet ezen kórképek megelőzésében.

A cipők talpi része kissé felfelé hajlik, ezzel segítve a járási gördülést és csökkenti a talpi bönye túlfeszülését. A sarokrészen kiegészítő szivacs egység található, mely sarokérintéskor fokozott védelmet biztosít. A felső részen az előlábon a cipők kerekek, szélesek, elég teret engedve az ujjaknak, hogy kényelmesen mozoghassanak.

A cipőket használat közben , járásanalizáló eszközön megvizsgálva azt az eredményt kapjuk, hogy a mezítlábas járáshoz viszonyítva a Pirimigi cipők viselete a járást szabályosabbá, harmonikusabbá teszi, illetve legfontosabb szempontként csökkenti az 1 cm2-re eső nyomást, terhelést! Az azonos felépítési szerkezet miatt ezen jótékony tulajdonsággal minden Primigi gyermekcipő rendelkezik.

Vissza