MenőManó cipőbolt

Szamos Kölyök cipők

A Szamos Kft. az ország keleti csücskében, Csengerben található. 1990-ben alakult és folyamatosan fejlődik. 2007-ben kezdte el saját tervezésű és fejlesztésű magyar márka bevezetését és értékesítését „Szamos Kölyök” néven.

Széles választékot biztosít 17-40-es méretig. Elsősorban a természetes anyagok használatával, és a magas minőségi követelmények teljesítésével igyekszik a gyermekek számára egészséges lábbelit biztosítani. A gyerekcipők a legjobb anyagokból, valódi bőrből, szigorú minőségi előírásoknak megfelelően és magas színvonalú technológiával készülnek.

2008-ban a klasszikus formatalpas cipő mellett egy olyan lábbeli gyártását is elindították, amely jobban hozzájárul az egészséges gyermekláb fejlődéséhez, illetve a gyermekláb egészségének megőrzéséhez. Ez az ún. supinált, vagy kifelé döntött (természetes labilitást okozva tornáztatja a talpizmokat) eljárással készült cipő. Jelenleg a Szamos Kft. gyermekcipő gyártásának jelentős részét képezik a supinált kialakítású termékek.

A gyermekcipők 100%-ban valódi bőrből készülnek.
Széles termékpalettával rendelkezik a cég: papucs, szandál, szandálcipő, felvezetőpántos cipő, balerina, félcipő, Tex-es vízálló bakancs, bőrbéléses bakancs, csizma. A fiú és lány formatalpas cipőket 19-es mérettől egészen a 40-es méretig, míg a supinált cipőket 19-es mérettől 35-ös méretig gyártják. A színvilág, díszítettség, kiegészítők tekintetében igazodik a különböző korosztályok igényeihez. Számos modellt orrvédővel láttak el, mely ellenállóbbá teszi a lábbelit a külső hatásokkal szemben.

Vissza